Geïnteresseerd in mogelijkheden om onderdeel uit te maken van mijn nieuwe avontuur, neem gerust contact op!

Bekkenhaarsweg 11 | Hoge Hexel
+31(0)6 23792350
Image Alt

Over Jet

Let's

Meet Jet

Mijn wereld

Vanuit mijn atelier, met prachtig uitzicht over weilanden en bos, ben ik bijna dagelijks aan het schilderen en tekenen. Deze mooie plek gaat uitstekend samen met mijn grote liefde voor de natuur. Met zijn pracht aan bloemen en dieren is dit een grote inspiratiebron voor mijn illustraties.

Mijn passie is de vele mooie dingen in de wereld om mij heen op geheel eigen wijze vast te leggen. Hiervoor gebruik ik verschillende teken- en schildertechnieken op papier en canvas. Het is geweldig mijn tekeningen vervolgens terug te zien op onder andere serviesgoed, bed-, en bad- en tafeltextiel en tassen en vele mensen dagelijks genieten van mijn creaties.

Creativiteit en passie zijn eigenschappen die goed bij mij passen. Tekenen voor mijn eigen Jet Illustrates collectie of werken aan een speciale opdracht voor een opdrachtgever, altijd weer probeer ik een uniek ontwerp te maken.

Hoe het allemaal begon….

In mijn jeugd was ik altijd in de weer… buiten spelen, bloemetjes plukken, beestjes zoeken. De natuur tijdens de verschillende jaargetijden heeft een grote aantrekkingskracht op mij. Al op jonge leeftijd nam ik mijn indrukken van buiten mee naar binnen, waar ik dan volop bezig was met knutselen en tekenen.

En toen ontdekte ik de teken- en kleurwedstrijden. Geweldig vond ik dat, ik liet dan ook geen wedstrijd aan mij voorbijgaan. In iedere tekening legde ik mijn ziel en zaligheid en het gaf mij een onbeschrijfelijk goed gevoel als ik hoorde dat mijn tekening de beste was!

De mooiste prijs die ik gewonnen heb, is een prachtige schilderkist gevuld met allerlei professionele schilder- en tekenwaren. Vanaf dat moment werd alles anders…

Mijn eerste Jet-illustraties

In 1998 werd bij Ter Steege in Rijssen het eerste servies onder mijn eigen Jet-label gelanceerd. In de daaropvolgende jaren is het gelukt een groot en divers aantal ontwerpen succesvol in de markt te zetten, waarvan het ‘c’est la vie’ en ‘lavender’ servies wellicht de beste voorbeelden zijn.

In navolging op de successen met deze serviezen, hebben meerdere licentiehouders zich aangesloten. De illustraties werden vervolgens gebruikt voor keukentextiel, beddengoed, servetten, souvenirs en kaarten, een mooi compleet pakket aan producten. Echt geweldig je eigen tekeningen overal in de winkels en natuurlijk bij mensen thuis tegen te komen!

Het nieuwe avontuur

De laatste tijd heb ik mij gericht op het verder ontwikkelen van mijn unieke stijl, waarbij mijn creativiteit nog meer tot uiting komt. Gesteund door mijn lieve familie, goede vrienden en opgedane ervaring heb ik in 2018 de sprong gewaagd en ben volledig voor mijzelf begonnen.

Ik ben erg trots op mijn nieuwste illustraties en de reacties van de partijen waar ik al mee samenwerk, zijn overweldigend!

Geïnteresseerd in mogelijkheden om onderdeel uit te maken van mijn nieuwe avontuur, neem gerust contact op!